Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 17.06-23.06.2019г. Зодия Лъв

Лъв

Седмицата стартира с Пълнолуние, което ви показва в по-ярки краски на кого и в каква степен можете да разчитате, какви позиции сте си отвоювали в колектив и т.н. Този полезен анализ ще ви ориентира към хора и обстоятелства, които да подкрепят идеите ви, могат да ви разтоварят от напрегнатото ежедневие, да ви дадат варианти и изход, особено, ако се нуждаете от такъв, в сложни и по-заплетени ситуации.

лъв1Към този момент вие може да полагате много усилия, за да се докажете на работното място и не само, забележителната упоритост, постоянство, които проявявате ще са повод да превъртите предизвикателствата в полза, да получите материално поощрение, морална подкрепа, да намерите начини за възход и чрез известни трансформации, помощ и одобрение от околните, като не афиширате всичките си намерения, използвате обходни и неявни пътища към желаното от вас. Все пак е полезно да не се претоварвате, за да не се почувствате преуморени, да не се изтощите, а и не бива да форсирате събитията засега, движете се според обстоятелствата.

На този етап част от тенденциите да са извън контрола ви, ако има скрити обстоятелства, които ви дестабилизират, променят предварителните ви планове, то те ще бъдат особено видни във вторник и сряда. Същевременно тогава могат да се оформят алтернативни, скрити възможности…

Ако има тайни, то те също ще могат да бъдат разгадани със съответните ползи за вас. Тогава разбирате и какво, кого е по-добре да оставите зад гърба си.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *