Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 17.06-23.06.2019г. Зодия Овен

Овен

Седмицата стартира с Пълнолуние, което ще зададе тон на цялата седмица, през цялото време ще си изяснявате спорни въпроси или ще ви се налага да се справяте с такива, а начинът на справяне с подобни приоритети ще определи бъдещото ви развитие- що се отнася до кариерата или пък дори в дома и семейството. Едва ли на този етап ще стартирате нещо ново или пък това ще удачно, но може да се изисква вид мобилизация, за да отстоите вече завоюваното, да утвърдите авторитета си, да продължите напред, нагоре, към постигане на цели, които вече сте си поставили.

авен1

Високата социална активност, но и гъвкавост, диалогичност ще ви гарантират успехи, ще ви дадат посока, подкрепа, шанс да осъществите намеренията си.

Хубаво е съзнателно да се стремите да избягвате конфликти с влиятелни или власт-имащи персони, такива, от които зависи стабилността ви. Ако все пак това не е възможно, тогава вероятно ще трябва да поемете по-големи отговорности, сами и волево да насочвате успехите си, като се движите по „по попътен вятър“, според шансовете, които перманентно могат да възникват според чутото, договореното…

Силно преобразуващи или показателни дни са вторник и сряда, постарайте се през тях да излезете победители и като разчитате на стратегия, дар словото си, това ще има широко отражение. Може да ви се наложи през тези дни да направите важен избор, интуицията ви също може да верен ориентир през това време…

Теми свързани с дом, семейство, место-живене и недвижимо имущество също изискват по-крайни, радикални мерки, за да се разрешат във ваша полза.

Mariana Petrova

2 коментара

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  • Здравейте,

    от година следя всяка публикация относно зодия овен и с усмивка на лице Ви признавам,че сте невероятна .
    Не знам дали е уместно тук и сега да Ви попитам можете ли да ми направите личен хороскоп и какви са условията ,ако е възможно ?Ще допълня,че не съм сигурна за час на раждане .

    Благодаря Ви и Ви желая успешен ден !