Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 17.06-23.06.2019г. Зодия Рак

Рак

Седмицата стартира с Пълнолуние, което показва до колко са ефективни ваши действия буквално в ежедневието, на работното място, но не само. Вероятно ви се налага да пренареждате приоритетите си? За да сте по-спокойни, да не се претоварвате или въобще, за да съумеете да се справяте с текущи предизвикателства. Все така, през тази и следващата седмица се изчерпват теми, които са изгубили своето значение, трябва да останат ад гърба ви, така че да се освободи място за нещо ново и по-перспективно.

рак1Повечето от вас ги влече надалеч- буквално или в по-общ смисъл, мечтаят за по-далечни хоризонти на развитие и така е правилно. Причината за това тълкувание е, че може да ви се налага да си поставяте по-дългосрочни цели или ви трябва повече време, за да ги постигнете, в друг случай- пътуванията действително ви разтоварват, може да има хора извън близкото ви обкръжение, които докосват сърцето и душата ви. Не губете тези по-далечни хоризонти от поглед, мечтайте и вашите мечти могат да станат реалност, ще ви помогнат да се концентрирате върху шансовете, а не предизвикателствата, които трябва да преодолявате към настоящия момент.

За сега, някой трудности могат да се продуцират от страна на ваши партньори /лични или делови/, вашата собствена инициативност може да е ограничена от тях, да зависите от външно мнение и одобрение и т.н. В такъв случай и вместо да се конфронтирате, вероятно е по-добре да привлечете на ваша страна силни личности, от чиято подкрепа да се възползвате. Силни и слаби звена във взаимоотношенията ескалират във вторник и сряда, катализирайте ги в по-позитивна за вас посока, шансовете за това растат и са значими в събота и неделя.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *