Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 17.06-23.06.2019г. Зодия Риби

Риби

Седмицата стартира с Пълнолуние, което осветява ключови приоритети като кариерно развитие, но може и да е свързано с дома ви, благоденствието в него или поне подкрепата, която можете да получите.

риби1Каквито и предизвикателства да има- през целия период, интуитивно, рационално-вие успявате да превъртите предизвикателствата във ваша полза и да спечелите от това.

Мнозина ще играят ролята на „буфер“ за разтоварване на напрежение, което ескалира в близкото ви обкръжение, може да бъдете като своеобразен „миротворец“, вероятно ще има и поводи за това.

През тази седмица стари приятели може да напомнят за себе си, може да си върнете вид опека, да привлечете авторитетни лица на ваша страна със съответните ползи.

Все пак не е изключено и да ескалира известно напрежение между вас и околните, включително приятели, деца, любими хора. В такъв случай тези недоразумения няма да са от „вчера“, но сега ще изискват по-радикални мерки, за да се справите, също-да проявявате и повече твърдост, вероятно да промените нещо в отношението си.

Показателни са вторник и сряда, те са показателни за отношенията ви, може да научите тайни, дори и полученото знание да не е винаги радващо, пак ще е полезно, ще ви подейства освобождаващо от негативи или ще ви помогне да изберете най-верния път…

 

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *