Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 17.06-23.06.2019г. Зодия Скорпион

Скорпион

Вие сте в силно трансформиращ период, който може да ви подтикне да гледате с „други очи“ на обкръжението си, а може и реално да промените средата си на съществуване, поне- да прочистите средата си от влияния, които се отчитат за неблагоприятни за вас.

скорпион1През целия период ще се тестват за надеждност ваши връзки, лични или делови, договорни отношения, ако ви интересуват юридически казуси, то те също ще преминат в някаква решаваща фаса.

Повечето от вас действат напористо ,стремят се да разчупят границите на възможното като използват различен подход, „стрелят на високо и надалеч“, може повече от обикновено да отстоявате интересите си, дори, ако се налага да влизате в „словесни войни“. Вашите думи в повечето случаи имат чуваемост, успявате да наложите авторитета си, но това не е лека задача, вероятно ще изисква и вид компромис.

Около вас може да има персони, които са силни и могат да ви подкрепят, но също и не чак толкова доброжелателни, които могат да препятстват развитието ви на различни нива. И така, способността ви да балансирате, да проявявате диалогичност, ще ви гарантира успехи и превъртане на вид предизвикателства в полза. Как се справяте- разбирате според проведени разговори, важни новини във вторник и сряда, тогава можете да заздравите някой контакти, а други да скъсате. Изградете си стратегия и действайте, по възможност- без да влизате в конфликти или да правите резки завои, освен, ако това не е неизбежно…

Отново навлизате в период, през който трябва подчертано да браните всичко свое, за да се предпазите от евентуални загуби, в оптимален случай- ще разходвате повече средства за удоволствия, развлечения, любими хора.

Подкрепящи дни са събота и неделя-подходящи за релакс, отпускане, постигане на повече хармония…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *