Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 17.06-23.06.2019г. Зодия Стрелец

Стрелец

Седмицата стартира с Пълнолуние, което ще „освети“ вашите партньорски отношения, лични или делови, разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате. В повечето случаи- вие се радвате на добронамереност от страна на околните, не ви липсва внимание и подкрепа, възползвайте се от аспектацията на звездите, за да заздравите онези връзки, които са важни за вас.

стрелец1Водеща тема е и материалното ви състояние, то може да е съпътствано от значими разходи, които ви дестабилизират, в оптимален случай това са полезни инвестиции в дома и семейството ви или пък покриват евентуални дългове, ако има такива.

Каквото и да е, на този етап можете да компенсирате повишените харчове следствие на подкрепа от страна на семейството, ваши близки хора и т.н., а може да откриете и допълнителен източник за печалба, понякога скрит или нерегламентиран, паралелен…

Ориентирайте се в тази посока- да търсите и откриете вид опека и ще успеете. Чрез нея можете да получите и повишение, зависи дали условията на труд го позволяват.

Все пак е препоръчително да не задлъжнявате, да не поемате финансови рискове, особено във вторник и сряда.

В понеделник, четвъртък и петък- водите успешни преговори, те може да са повод за хубави новини, които да порадват сърцето ви, да оформят допълнителни шансове., ако сте сами- можете да срещнете любовта.

Събота и неделя са показателни за семейните обстоятелства, изчистете евентуални недоразумения спокойно, използвайте интуицията си…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *