Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 17.07-23.07.2023г. Зодия Дева

Дева

Седмицата стартира с новолуние, което може да обнови или промени вашите позиции в колектив.


Възможно е да ви се налага да се доказвате повече пред околните, защото естеството на вашата работа го изисква…

Повишената адаптивност, одобрение и подкрепа, които можете или трябва да получите от другите- ще въздействат силно на бъдещите перспективи на развитие.

Марс е във вашия зодиакален знак  и ви подтиква да се въвличате  в двубой, да водите битки, да отстоявате правата и интересите си.

На този етап това ще изисква правилно да прецените стратегията си спрямо отсрещната страна, за да излезете победители, а не обратното.

Ако не прецените правилно  възможностите си, тогава може да се изправите пред стена от предизвикателства, понякога и в лицето на конкретна, влиятелна и власт- имаща личност или такава, която влияе на вашия просперитет.

Партньорските ви отношения също  ще се тестват за здравина, в по-ярки краски ще виждате- какво ви събира или евентуално трябва да преодолявате с любим човек.

Чудесен признак ще бъде, ако сега всичко е наред между вас и вашия партньор, значи ще може да разчитате на същото и в бъдеще време.

Ако ескалират недоразумения,  това ще бъде признак, че те са трупани дълго време и пак така ще изискват по продължително внимание, за да се изчистят или преодолеят.

Все пак вие ще прецените какво искате и как да процедирате.

Някои от вас склони да крият всичките си мисли и намерения, и преди да ги реализират на практика, вероятно това е най-удачния начин да насочвате тенденциите,  да сбъднете съкровено желание, да спечелите, а не да изгубите.

Сърдечните ви отношения, включително и с пораснали деца, ако имате такива- също се нуждаят от  повече внимание,  за да  помогнете, ако се налага,  за да не изгубите от контрол  някои  тенденции.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *