Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 17.07-23.07.2023г. Зодия Козирог

Козирог

Все още водеща тема за вас за партньорските отношения, важни за вас връзки, лични или делови.


Случващото се сега може да зададе вектор на развитие във вашите отношения за дълго, имайте го предвид и насочвайте внимателно.

Може да ви се струва, че трябва да проявявате по-голяма адаптивност, дори да правите някакви компромиси, за да изчистите евентуални недоразумения, ако има такива.

Чудесен признак ще бъде, ако сега всичко е наред между вас и  близките ви, личности, които влияят на бъдещи перспективи на развитие.

Водите разяснителни разговори, част от тях ще бъдат напрегнати, но ще ви помогнат да надникнете в по-далечното бъдеще или ще имат подобно широко отражение.

Подходящо време да бъдете социално по-активни, да привличате повече подкрепа, да имате на кого да разчитате…

Ще забележите, че сега по-лесно постигате целите си, реализирате плановете си, ако ги съгласувате, ако делегирате отговорности, имате на кого да се облегнете при нужда, така че да получите помощ и т.н.

Успехите на повечето от вас преминават  през вид съгласие или сътрудничество, вие ще прецените- с кого да обедините усилия,  на кого да се доверите.

Осветяват се  ваши контакти и договори,  ненадежните ще бъдат прекратени, но в такъв случай няма за какво да съжалявате.

Пазете се от конфликти, които могат да прераснат в юридически казуси или пък да се провлачат дълго  и да внесат съответно напрежение…

На този етап не е препоръчително да пътувате, така че ако е възможно- отложете.

Хора стоящи далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл може да ви напрягат,   дори и да променят вашите планове…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *