Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 17.07-23.07.2023г. Зодия Риби

Риби

Седмицата стартира с новолуние, което ще ви даде шанс да обновите  ваши сърдечни връзки, с любими хора, ваш партньор или деца, ако имате такива. Те може да се нуждаят повече от вашето внимание и подкрепа, но това да допринесе за вашата духовна близост, укрепване на отношенията.


Около тях може да ескалират някакви промени, които да се отразяват и на вас, но вие да имате някакъв полезен, благоприятен ефект…

Понякога може да играете ролята на „оазис“, така че  другите да си почиват във вашата компания, защото можете да проявявате емпатия, съчувствие, когато това се налага.

Ако ви предизвикат  обаче, тогава вие ще демонстрирате и една друга ваша страна, която е много по-твърда, безкомпромисна.

Ще карате другите  да се съобразяват с вас, може да проявявате желязна воля, когато трябва да защитавате интересите си, да очертаете граници, които са здравословни.

Вашият партньор може  да се държи малко по-агресивно, за да не бъде изместен или пък да му обърнете внимание.

Ако между вас в миналото са се натрупали недоразумения, сега те ще ескалират и развръзката ще зависи в значима степен от вас, в повечето случаи- от собствения ви подход, готовност да направите компромис, ако прецените, че си заслужава…

Конкуренцията и изискванията около вас растат, това може да внесе известно напрежение, но нека да се превърне и в стимул да надскочите успехите си, да отговорите на очакванията.

Ако не желаете или това е невъзможно, тогава може да промените вашата среда или да стартирате подобен процес.

На работното ви място се водя доста емоционални и разгорещени дебати,  пазете се от преувеличения и така случващото се ще е във ваша полза,  ще излизате победители  в обективно предизвикателна обстановка…

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *