Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 17.07-23.07.2023г. Зодия Скорпион

Скорпион

Седмицата стартира с новолуние, което продължава да ви стимулира  да излезете извън границите на познатото, да надскочите постиженията си, да разширите хоризонтите си на развитие.


Това може да се случи като набележите по-далечни перспективи на развитие, демонстрирате висока квалификация, проявявате по-висока изобретателност и креативност в избрано от вас направление, разчитате на вашата интуиция и творчески потенциал.

Можете да разчитате на доза късмет, който ще превърта някой предизвикателства в полза, например- при спорни казуси, ако попаднете в такива ситуации.

Позитивните оценки или способността ви да виждате повече шансовете, а не трудностите- тази стратегия сега ще ви бъде особено полезна, ще можете да разчитате на нея.

Някои от вас ще предприемат пътувания, това може да има разтоварващ или позитивен ефект.

Може да привлечете на ваша страна влиятелна или власт- имаща подкрепа, полезно или препоръчително е да общувате с подобни личности.

На този фон- усилва се конкуренцията около вас, вие трябва да реагирате на това, за да отговорите на повишени изисквания и очаквания, за да излезете победители.

Въпреки всичко е препоръчително да избягвате конфликти, които ще са по-скоро деструктивни, напрягащи, отколкото нещо друго.

Ако се налага- просто ще се дистанцирате от хора, които нямат място в бъдещето ви развитие.

От вас може да се изисква да изчистите обкръжението си  от подобни личности.

Променяте начина си на мислене, някой от вас ще демонстрират безкомпромисност, която може да смразява…

Чувствата ви се филтрират от разума, вие сте хладни или безпристрастни, обективни и със съответните последици…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *