Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 17.07-23.07.2023г. Зодия Стрелец

Стрелец

Седмицата стартира с новолуние,  което ще обнови онова,  което имате и в един по-широк смисъл, а то е като скачени съдове- за финансова и морална подкрепа, до която можете или трябва да се доберете от страна на хора, които влияят на благоденствието ви, на онова, което имате- общо.


Може да ви се струва, че трябва да направите важен избор, да се откажете от едно, за да придобиете друго и по-ценно или пък трябва да жертвате нещо, трябва да изберете посока и все едно сте на прага на житейски кръстопът.

Всеки един от вас ще избере посоката и в повечето случаи затова ще ви помага вашата интуиция, ще бъдете насочвани от близките си, от вашето семейство или хора, на които можете да имате доверие.

Случващото се може да промени живота ви „от корен“, така че да се отрази на всички нива, насочвайте внимателно и като неговите по-далечни перспективи от поглед.

Някои от вас ще решат да инвестират в недвижимо имущество, в дома си и това ще се отчита за правилно, така че да се канализира тази мощна енергия в оптимално правилна и подходяща посока, за да се изчисти евентуално напрежение и натрупани недоразумения, така че да бъдете по-стабилни.

В друг вариант- самите вие ще можете да разчитате на семейството си- материално и не само.

На този фон вие се намирате в период, в който се налага да отстоявате  ваши по-добри позиции под Слънцето, така че мнозина ще проявят по-висока инициативност, борбеност и със съответните позитиви.

Въпреки всичко се пазете от крайности, зад които може да предизвикате обратен от желания или очаквания резултат.

Някой от вас ще прелистят нова страница или ще преминат през своеобразен катарзис, който се отразява на  благоденствието ви,  на богатството ви, на комфорта ви.

Насочвайте и според всичко горе- описано.

Ежедневието на повечето от вас може да е извън обичайния ритъм поради допълнителни ангажименти, изисквания или пък пътувания…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *