Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 17.07-23.07.2023г. Зодия Телец

Телец

Седмицата стартира с новолуние,  което ще обнови или трансформира важни за вас връзки с най-близкото ви обкръжение, лични или делови, включително договори.


Почти през цялата седмица ескалират разяснителни разговори, в които можете да научавате истини и така да си съграждате оптимално правилна стратегия,  защото звездите ги дават шанс „да надникнете отвъд видимото“ или в по-далечното бъдеще и със съответните позитиви.  Под въздействие на тези тенденции- вие ще промените и укрепите едни  отношение, но ще прекратите други, може и договори, които са изживели своето време или са безперспективни.

От една страна- може те да разчитате на разбиране от страна на хора, с които имате обща визия за бъдещо развитие…

Можете да се разтоварвате в приятна и приятелска компания, ще има на кого да разчитате, ако се налага. Все пак  може да попадате и в ситуации, в които ескалира напрежение, вие ще трябва да отговорите на повишени изисквания, ако желаете разбира се, иначе някой чувства ще изстинат, ще останат зад гърба ви.

Пазете се от преувеличения,  които могат да предизвикат обратен от желания или очаквания резултат,  а това ще определи емоционалния фон и със съответните последици.

Ако установите различие между вас и любими личности,  опитайте се да ги отстраните своевременно, за да не прорастват и в бъдеще.

От една страна сега се тестват за здравина важни за вас контакти, от друга- възползвайте се от новолунието за да зададете едно голямо ново начало, което ще бъде съобразно интересите ви,  което не бива да губите от поглед…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *