Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 17.10-23.10.2022г. Зодия Водолей

Водолей

През тази седмица имате шанс да се справите с спорни или юридически казуси ако това ви интересува.

Можете да зададете по-далечни и по-позитивни перспективи на развитие като сбъднете ваше съкровено желание,  като разчитате на хора близки до сърцето ви,  това може да бъде ваш партньор или деца,  ако имате такива.

Същевременно звездите могат да изискват от вас- да оставите зад гърба си вид тежест,  нещо непродуктивно,  което ви тормози. Ако има такова,  това ще бъде достатъчно  видно, а за да се справите ще изисква по-крайни мерки,  да действате различно, за да получите различен и по-добър резултат от преди.

Могат да ви помагат хора,  които са стоящи далеч от вас, буквално и в преносен смисъл,  понякога това могат да бъдат и висококвалифицирани личности.

Евентуални пътувания могат да ви действат силно трансформиращо,  от една страна ще порадвате сърцето си,  но от друга страна може да се наложи да се откажете от нещо,  което е изживял своето време.

До края на седмицата притежавате доза късмет, възползвайте се по оптимален начин.

Препоръчително е и да си поставяте по-значими цели,  да отключвате тяхното развитие,  дори и то да изисква повече време,  за да се реализира в пълна степен.

Мнозина ще могат да сглобят една цялостна картина,  така че да изберат най- правилната посока  и да не се изгубят,  образно казано.

Повишени разходи са доста вероятни,  внимавайте чисто материални приоритети  да не застават между вас и любими хора.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *