Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 17.10-23.10.2022г. Зодия Козирог

Козирог

Ежедневието ви през тази седмица е доста натоварено,  но и продуктивно,  вие успявате да от първите доста ангажименти и да се представите в оптимално позитивна светлина,  така че да отговорите на повишени изисквания,  конкуренция…

Успехи,  които постигате на работното място- могат да се за подирят трайно, сега вие може да зададете тенденции,  които после ще се развиват почти по инерция през следващите месеци,  а може и много по-дълго време.

Точно сега е подходящо да направите пробив в кариерното си развитие или поне да „циментирате“ позициите си,  така че да не позволите някой да ви измести в бъдеще време.

Всичко това може да ви коства голямо напрежение,  за да утвърдите авторитета си,  за да  превъртите всички предизвикателства в полза.

Не е изключено от вас да се изисква да проявите по-висока адаптивност,  да допуснете нещо ново и различно,  а понякога и да правите повече компромиси,  за да не изгубите контрол  или нещо постигнато до този момент.

Ако това е невъзможно,  тогава може да предприемете радикални,  решителни мерки,  така че да преобразите света около вас и да прелистите нова страница.

В повечето случаи това ще бъде ваше лично желание и крайният резултат ще се определя точно от вас.

През цялата седмица е полезно да се пазите от интриги на работното място или от недоразумения при комуникацията,  скрита или нелоялна конкуренция.

Бъдете внимателни на кого се доверявате и всичко ще бъде наред.  В оптимален случай- идентифицирате вид нечестност  и успявате да я отстраните  чрез гъвкав подход.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *