Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 17.10-23.10.2022г. Зодия Стрелец

Стрелец

Вие се намирате в прекрасен период,  през който вашата популярност расте,  вие имате шанс да заемете по-престижни позиции в колектив,  може да получите по-широка подкрепа от страна на околните,  а това ще има своето значение и отражение върху бъдещото ви развитие,  шанс по-лесно да постигате честолюбивите си планове  и следствие на подкрепа и одобрение,  до които се добирате.

Радвате се на по-голяма добронамереност,  можете да привлечете нови хора на ваша страна  и със съответните позитиви.

Ако прекарвате повече време навънка и сред приятели- можете да срещнете любовта, ако все още не сте или пък да оздравите партньорските си отношения,  ако имате човек до себе си.  Въпреки всичко семейните стрелци и не се чувства твърде уютно удома,  възникват недоразумения по-чисто битови приоритети,  понякога имотни или свързани с местоживеене.

Ако това не винаги е така,  значи различията може да са много по-дълбоки,  вслушайте се във вътрешния си глас,  който може да ви помогне да проследите причинно-следствени връзки,  така че да отстраните слабостите  и да не позволите евентуални ерозивни процеси да застават между вас и любим човек.

В друг вариант-  вие изписвате дълбоки съмнения или неувереност по кой път да поемете,  за да получите по-голямо удовлетворение.

Превърнете се в притегателен център за собственото си щастие  като извършите промени  в вас самите,  във вашия подход и като не губите крайна цел или мечта от поглед.

Не са изключени повишени разходи, в оптимален случай това са неизбежни инвестиции.

Все пак е полезно да се пазите от влияния,  които ви нанасят щети,  чисто финансови и не само.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *