Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 17.10-23.10.2022г. Зодия Телец

Телец

През тази седмица са възможни трансформации на работното ми място.  Те могат да бъдат напълно във ваша полза,  ако съзнателно и целенасочено се стремите да отговорите на повишени изисквания,  демонстрирате висока квалификация и избягвате конфликти с влиятелни и власт-имащи личности.

Може да ви се наложи да проявявате по-висока адаптивност,  ако реагирате по този начин,  тогава може да превъртите всички предизвикателства в полза,  може да циментира те вашите постижения на работното място  и със съответните позитиви. Ако това е невъзможно,  тогава някой от вас ще прекратят настоящи ангажименти и ще се ориентират към нещо ново и по-перспективно за кариерното им развитие.  Така или иначе вие се намирате в много важен период по отношение на професионалната ви реализация.

Задайте тенденции,  стремете се към успехи,  в които като постигнете точно сега,  после ще ви съпътстват през следващите месеци,  а може и години.

Мнозина ще реагират точно така,  ще се борят за своите интереси и по-добро финансово състояние  и имате значими шансове да успеете в това начинание.

Инициативността ви  ще е почти правопропорционална на постижения,  до които можете да се доберете.

Някой от вас ще получат бонус, морално или финансово поощрение, повишаване на доходите или шанс за нова работа. Голяма част от тенденциите се движат повече по инерция  и според усилия,  които са набрали скорост и водят до резултати,  вид развръзки и т.н.,  но все още можете да влияете и да насочвате.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *