седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 17.10-23.10.2022г.

През тази седмица Слънцето ще транзитира  през последните градуси на зодиакалния знак везни,  това е седмица преди Новолуние и Слънчево затъмнение,  така че могат да ескалират важни събития,  развръзки,  които касаят нашите партньорски  отношения и не само…

През настоящия период ще забележим,  че всякакви промени в личен и делови аспект, са като скачени съдове  за определени контакти.

По друг начин казано- в живота ни могат да ескалират в трансформации,  които се провокират, контролират и направляват от нашите връзки.

Подкрепа  от определени личности  могат да ни превъртят на по-високо и престижно ниво,  съответно- липсата на вид опора или одобрение от хора,  които влияят на бъдещото ни развитие- ще се превръща в повод за обрати,  необходимост да започнем отначало или да прелистим нова страница.

В много от случаите звездите ще тестват способността ни да правим компромиси.

Слънцето е във Везни,  така че сега е моментът да балансираме между своите и чуждите интереси, да проявяваме повече разбиране към мнение,  което е различно от нашето собствено.  Онези,  които не губят крайната си цел от поглед, както и усет и ориентация,  ще проявят забележителна диалогичност,  ще успеят да привлекат на своя страна влиятелни или власт-имащи личности,  покровители,  партньори,  с които да си сътрудничат и чрез тях- и да се справят  с покачваща се конкуренция,  изисквания и т.н.

Припомням, че през тази част от годината  ние се справяме много по-добре или шансовете ни се отключват  при взаимопомощ  и т.н.

През тази седмица ще има такива,  които действително ще оздравят или създадат връзки,  които се превръщат в мост към техните успехи,  благодарение на които преодоляват трудности и ги превъртат в полза.

Но ще има и такива,  които ще се въвличат в борба за власт  и могат да се сринат от високо.

Все пак и в някои случаи- това ще е признак,  че човек трябва да направи  рязък завой,  за да потърси и намери свое по-подходящо място в обществото,  така че да  се почувства  по-приет,  оценен,  в хармония и със себе си…

И така,   събития и тенденции сега  имат широко отражение,  прекратени взаимоотношения- едва ли ще се възстановят,  ще бъдат повод за значими преобразования,  съответно-  укрепени съюзи ще се превръщат в шанс и обещание за благоденствие  или пък възможност по-лесно да се преодоляват бъдещи предизвикателства.

Изглежда,  че най-важната задача ще бъде да   издигнем на по-високо или благоприятно ниво  взаимоотношения, лични или делови, на които държим,  но да се дистанцираме от други, които ни разочароват, не кореспондират с нашите очаквания.

Голяма част от случващото се ще бъде повече по инерция, ще се развива и реализира спонтанно.

Слънцето излиза от везни на 22-ри октомври,  така че това е оптимален срок,  през който може да се въздейства.

През цялата седмица информационният поток е много усилен, търсени сме от хора, на които можем да дадем нещо ценно,  самите ние  се стремим да комуникираме с тези,  които могат да бъдат проводник на финансови   успехи или пък щастие в любовта.

Ако сме ценни за някого и той ни възприема по този начин,  това ще бъде особено видно.

През цялата седмица може да се добираме до тайни,  но това няма автоматично да ни предпази и от измами,  така че си струва да сме по-внимателни.

Хороскоп за седмицата 17.10-23.10.2022г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 17.10-23.10.2022г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 17.10-23.10.2022г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 17.10-23.10.2022г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 17.10-23.10.2022г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 17.10-23.10.2022г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 17.10-23.10.2022г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 17.10-23.10.2022г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 17.10-23.10.2022г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 17.10-23.10.2022г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 17.10-23.10.2022г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 17.10-23.10.2022г. Зодия Риби

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *