Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 17.12- 23.12.2018г. Зодия Дева

Дева

През тази седмица може да ескалират събития, които да променят фона ви на съществуване, включително този, който се отнася до дом, семейство, недвижимо имущество. Може да вземете дългосрочни решения, които да се отразят за дълго и да прорастват през цялата идна година, това може да са идеи, предложения, получени новини, които да обогатят средата ви, да я хармонизират, а могат и да нараснат членовете на семейството. Не е изключено и да си устроите малък празник у дома следствие на горе-описаните варианти.

Ескалиращо напрежение между вас и партньори-лични или делови, евентуална конкуренция и дори откровени недоброжелатели- сега могат да се превъртят във ваша полза, да се изчистят евентуални недоразумения и т.н.

Водите много конструктивни, полезни разговори, чувате думи, които докосват сърцето ви. Самите вие имате особено въздействащ на околните изказ, възползвайте се по оптимален начин от подкрепата на звездите.

Все пак, ако има нещо, което ви мъчи и трябва да насочите в една по-позитивна посока, то засяга деца или отново-партньори- през последните дни на периода ще се прояви, оценете го, за да вземете адекватни мерки, както знаете в началото винаги по-лесно се влияе.

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>