Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 18.01- 24.01.21г. Зодия Овен

Овен

Повечето от вас ще бъдат обзети от силно желание за реформи в живота си.  На първо ниво-  те трябва да имат положителен ефект върху вашето финансово състояние или онова, което имате- общо.

Колкото повече е креативен вашият подход, допускате нещо ново и различно, но също така- разчитате на придобит опит и авторитет, толкова повече ще нарастват шансовете да превъртите някой предизвикателства в ползи.  Все повече вашето благополучие ще зависи от обкръжението, в което съществувате.

В оптимален вариант-  в близкото ви обкръжение ще се появи личност, на която ще можете да разчитате, която ще играе стабилизираща роля в живота ви, дори и да се налага повече да се съобразявате с нея.

В друг случай-  вие ще полагате все повече усилия да се доказвате в колектив,  защото по различни поводи одобрението и подкрепата, до която ще се доберете от тях- пряко ще рефлектира върху бъдещето ви развитие.  Не е изключено част от близкото ви обкръжение да се държи непредвидимо или пък да се появи особа, която ще се превръща по-скоро в спирачка или предизвикателство, което трябва да преодолеете.

Вие ще изберете стратегията в такъв случай- дали да отговорите на конкретни изисквания и очаквания, така че да привлечете на своя страна по-възрастна или влиятелна личност, дали пък няма да изберете вариант-  да я обиколите, прескочи те образно казано  или в по-крайни форми-  непримиримо напрежение  може да се превърне в повод да скъсате някои връзки, финансови договори или въобще да промените средата си на съществуване.

При всички случаи, ще трябва внимателно да избирате обкръжението си  и стратегията си спрямо околните, защото от това по различни начини ще зависи вашето благоденствие.

Все пак повишени разходи са доста вероятни, в оптимален случай обаче, те ще се превръщат в полезна инвестиция  във вашето бъдеще. Все пак не е препоръчително да поемате големи финансови рискове, те трябва да бъдат добре обмислени. В любовта- подходящо време да оздравите партньорските си отношения, ще имате възможност за това, здравите връзки ще стават още по-здрави, но останалите могат да се дестабилизират кардинално, все пак зависи и от вашите лични желания.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *