Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 18.02- 24.02.2019г. Зодия Дева

Дева

Фокус са партньорските ви отношения-лични или делови, също любими, близки до сърцето ви хора. През тази седмица може да проведете много емоционални, запомнящи се разговори, такива, които да насочат връзките ви в съвсем нова посока. Имате шанс да скрепите отношенията си, да проведете много продуктивни, целесъобразни разговори, които  да изчистят евентуални недоразумения между вас и важни за вас хора.

През тази седмица думите ви имат особено силна чуваемост, притежавате силна интуиция и същевременно сте здраво стъпили на земята….Използвайте този прекрасен период да заздравите връзките си, да създадете такива, които да ви бъдат полезни или приятни…

Възможно е през настоящия период да усещате, че успехите ви на различни нива се влияят или зависят подчертано от одобрението и подкрепата на „другите“-общо. Това може да се превърне в причина социалната ви активност да нарасне, да се стремите да преговаряте с хора и извън близкото ви обкръжение, да пътувате и това ще се оказва за особено подкрепящо ви обстоятелство, което ви дава нови възможности, по-широки перспективи за развитие.

Добре се справяте с уреждането на документи, включително юридически казуси, ако това ви интересува…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *