Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 18.02- 24.02.2019г. Зодия Скорпион

Скорпион

През тази седмица информационният поток около вас продължава да е много усилен. Вие водите интересни, полезни, конструктивни разговори. Не изключено да чуете новини, които да докоснат сърцето ви, да променят важни за вас връзки.

Появяват се хора, които силно ви подкрепят и в повечето случаи вие има на кого да разчитате.

Популярността ви расте, средата ви на съществуване се променя, поради собствените ви променени позиции в колектив или понеже реално сменяте своето место-положение.

Вашите познания растат, паралелно с авторитета ви, защото вие сте се насочили съзнателно към това да разширите знанията си или това се случва по друг, но естествен начин и следствие на натрупан опит, неговия анализ и т.н.

Появява се личност, която много силно ви стимулира да се развивате в определена посока, в друг вариант- вие действително си намирате партньор, съдружник, който до края на март ще се превърне във водещ фактор, посредник, помощник- по пътя към собствените ви успехи.

На този етап ви интересуват повече въпроси, които са свързани с хоби, което може да се превърне в професионална реализация, някакъв творчески подход, потенциал, особено в комуникативните ви умения-расте. Седмицата е прекрасна да я прекарате в компанията на любими хора, да намалите темпото, да намерите време и за почивка. Мнозина ще изпитат силна нужда от това и рязко могат да променят ритъма в ежедневието си, като намалите временно темпото, поне-делегирате отговорности…

Подходящо време да скрепите любовните си отношения или да срещнете любовта…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *