Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 18.03-24.03.2024г. Зодия Дева

Дева

Повечето от вас са силно концентрирани върху важни за тях отношения, лични или делови, които могат да допринесат за чувството ви на щастие или пък чисто финансови успехи.

 Добрата новина е, че сега можете да укрепите подобни контакти и периодът е отличен  да преговаряте за интересите си, да оздравявате връзки, които ще ви дръпнат напред и нагоре, образно казано, ще ви помогна да надскочите успехите си или пък да преодолеете  евентуални трудности.

Все пак през настоящата седмица вие може да получите награда  за полагане от вас до този момент усилия,  а това да е повод да нарасне вашата популярност, да се изкачите по йерархичната стълбичка или да получите много рядък шанс вследствие на демонстрация на висока квалификация.

Може да сключите дългосрочен договор, ако това ви интересува.

Хора стоящи далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл,  са проводник на възможности, така че да осъществите ваша мечта, амбициозна цел,  ако имате такава.

В друг случай- ви е оздравявате партньорски връзки, радвате се на добронамереност и разбиране от страна на любим човек.

Миналото може да ви застигне по някакъв начин- чрез стар партньор, който напомня за себе си или пък неразрешен казус, който сега можете да  насочите в една по-положителна и конструктивна посока,  стига да искате и да не са преминати определени граници в миналото.

Ако сте сами, тогава можете да срещнете любовта и ако тя стартира сега, тогава може да бъде надеждна и перспективна,  в повечето случаи ще е така…

През втората част от седмицата все по-важна тема се превръща вашата професионална реализация и финансово благополучие.  Навлизате в силен период, през който можете да повишите доходите си, да извършите позитивни промени на работното си място, да си намерите нова работа,  ако това ви интересува. Ежедневието ви ще става все по- натоварено,  динамично, но и резултатно.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *