седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 18.07- 24.07. 2022г.

Слънцето транзитира  през последните градуси на зодиакалния знак Рак  до 21-ви юли и през това време  ние можем да бъдем всякакви, но не и безразлични.

Вид емоционалност  ще ескалира  почти до краен предел,  това ще отключи  инстинкти за самосъхранение,  така че няма да е чудно,  ако мнозина  действат до краен предел,  понякога спонтанно,  неовладяно и т.н.

Подобни реакции  ще ескалират  под въздействието  на покачваща се тревожност,  желание да се защитят интереси,  все едно сме нащрек  към опасности,  за които искаме да вземем  превантивни мерки.

Трябва да се има предвид обаче,  че нерядко  нашите преживявания  ще бъдат  преувеличени,  а това ще пречи  на рационалните  и целесъобразни решения.

Почти през цялата седмица  нашата обективност  и способност да  бъдем рационални,  да не губим целите си от поглед-  ще се тестват  в изпитващи ситуации.

Тези ситуации могат да бъдат съпътствани  от своеобразна борба за власт,  буквално или в по-широк смисъл,  желание да се наложи мнение  и според собствени възгледи,  необходимост от промяна…

Всъщност-  обновление или трансформации  са почти задължителни,  за да се наместят пластовете под краката ни,  за да бъдем по-стабилни,  за да намерим най-верния път,  за да спадне напрежение,  за да открие всеки  своето най-достойно и заслужено място под Слънцето… И в края на седмицата-  тези малки  или по-големи земетресения в живота ни  действително ще ни отредят определена позиция  и нека тя да ни зарадва.

Дотогава имаме време  да размишляваме,  да обмисляме,  хубаво е да се доверяваме на вътрешния си глас,  на нашата интуиция,  за да не се изгубим…

Често това ще бъде верен ориентир.  Почти през цялата седмица  ще се водят разяснителни разговори,  ще ставаме свидетели на важни новини,  които могат да преобразят живота ни.  Узнаваме  тайни,  съзнателно или не-  използваме психологически подход,  за да наложим волята си,  но можем да попаднем   в капан от кроежи  на отсрещната страна,  така че трябва да бъдем по-внимателни.

Продължават равносметки  които ни показват-  с кого  гледаме в една посока,  кой подкрепя чисто любимите ни планове  или точно обратното,  а това ще определи много или всичко в нашите взаимоотношения-  лични и делови.

Прекратени контакти сега едва ли ще се възстановят…

Можем да погледнем на околните от един друг ъгъл  и съответните последици.

Ако във важни за вас взаимоотношения всичко е наред,  това ще бъде отличен признак  и гаранция,  че с човека до вас  имате общо бъдеще,  можете да разчитате на лоялност,  подкрепа и т.н.

Ако ескалират различия-  анализирайте причинно-следствените връзки,  насочете преобразованията,  които ще са неизбежни в такъв случай-  в предпочитано от вас направление, ако това е възможно,  ако разликите между вас не са твърде големи.

През тази седмица взаимоотношенията  могат да сменят декорите  на мнозина-  едни ще се изкачат към върха,  други могат да паднат от високо,  трети ще сменят своята среда- семейна или работна,  четвърти ще допуснат нещо ново,  ще действат адаптивно,  за да превъртят всички предизвикателства в полза… Още от началото на седмицата  и от 18-ти юли-  Венера вече ще транзитира  през зодиакалния знак Рак.  Необходимостта от повече обич, топлина и разбиране-  постепенно ще растат.  Това ще изключи  вид експерименти в любовта.

Мнозина ще откриват своето щастие  сред най-близките си, семейството си или хора, на които могат да разчитат, които са лоялни, демонстрират  своята привързаност чрез загриженост, а не само на думи…

През следващите седмици- нашите чувства  ще бъдат доста по-видни, няма да е лесно да бъдат скрити,  изкривени и т.н.

На 19 юли  Меркурий ще премине в зодиакалния знак Лъв  от този сектор  той ще усили- нашето честолюбие, ще концентрира погледа ни  върху необходимост  да докажем себе си,  да удовлетворим онова, което сърцето ни най-силно желае.

Постепенно  ще ескалират през последните дни на седмицата и през следващата- едни по-позитивни нагласи и настроения,  ще расте желанието за забавления,  вярата в собствените сили и възможности, тази тенденция ще се усили и с преминаването на Слънцето в Лъв  на 22 юли.  След тази дата-  бунтарски настроения,  някои страхове ще бъдат заменени от жажда за живот, любов,  да се отдадем на  приятни  занимания.

Хороскоп за седмицата 18.07- 24.07. 2022г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 18.07- 24.07. 2022г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 18.07- 24.07. 2022г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 18.07- 24.07. 2022г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 18.07- 24.07. 2022г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 18.07- 24.07. 2022г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 18.07- 24.07. 2022г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 18.07- 24.07. 2022г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 18.07- 24.07. 2022г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 18.07- 24.07. 2022г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 18.07- 24.07. 2022г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 18.07- 24.07. 2022г. Зодия Риби

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *