Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 18.09-24.09.2023г. Зодия Дева

Дева

До 23-ти септември вие може да извършите някакви положителни промени в живота ви,  които да са повод за сърдечна радост или вид удовлетворение, че се справите отлично с някои предизвикателства, че получавате достатъчно подкрепа и одобрение от страна на любими хора,  това може да е вашият партньор или пораснали деца,  ако имате такива.

Можете да укрепите сърдечни връзки, ако това се налага, също- да изчистите евентуални недоразумения.

Ако между вас и вашият партньор в миналото са съществували някакви различия,  и нещо не доизказано,  а в по неприятна форма- тайно и ерозивно,  сега можете да разрешите подобни въпроси, така и ще бъде,  ако съответните връзки са перспективни и надежни.  Иначе- може да погледнете на отсрещната страна от един друг и непознат по този момент ъгъл,  може да се разделите с илюзии,  ако е имало такива,  въпрос не избор е- как ще е реагирате.

На този фон- все по-важна тема се превръща финансовото ви състояние,  намирате се в период, в който сте на път да зададете едно голямо ново начало в този сектор от вашия живот.

Вие може да постигнете успехи,  на които да разчитате през следващите месеци и дори години.

Някой от вас ще се доберат до паралелни,  допълнителни източници за печалба.

В края на тази седмица и от следващата-  все повече ще може да влияете на материалното ви благополучие,  а пред вас ще се откриват шансове,  понякога и над обичайното.

Може да имате усещането, че има кой да ви пази гърба и на практика да е точно така…

Повечето от вас имат на кого да разчитат и вие трябва да цените високо подобни хора, които може да са до вас за дълго.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *