Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 18.09-24.09.2023г. Зодия Козирог

Козирог

До 23-ти септември вие може да постигнете успехи, които ви помагат да надскочите постижения до този момент и да очертаете по-далечни и по-светли хоризонти на развитие,  които да ви помогнат  да се сдобиете с власт, буквално и в по-широк смисъл.

Водите разговори, които имат широко и дългосрочно отражение. В този процес ще укрепите връзки, които са надежни и перспективни.

Ако в  някой ваши контакти има нещо нечестно, тайно или ерозивно,  то ще изплува на повърхността и със съответните последици. Така вие може да прекратите контакти и договори, които са измамни или нямат място в бъдещето развитие.

Високата квалификация, вашата собствена амбиция, общуването с влиятелни и власт- имащи личности- ще ви дърпа напред и нагоре, ще създава пред вас варианти на развитие, ще разширява вашите хоризонти.

Ако ви интересува разрешаването на юридически казуси,  направете го до 23-ти септември.

Вие се намирате в отличен период да извършите положителни трансформации в кариерното си развитие, да се изкачите по йерархичната стълбичка, да повишите доходите си следствие на подкрепа от страна на хора,  които влияят на благосъстоянието ви.

Навлизате в един от най-важните периоди и на преобразувания в годината, които ще имат широко отражение върху социалния лви статус и обществено положение,  през втората част от седмицата ще усещате  все повече „ усилващите се ветрове на промяната“.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *