Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 18.09-24.09.2023г. Зодия Овен

Овен

През настоящата седмица пред вас продължава да стои необходимостта да „преподредите“ ежедневието си,  така че да оставите зад гърба си всякакви ангажименти,  които ви натоварват,  може и да ви разпиляват,  но не ви носят полза…

Ако има нещо, което препятства професионалната ви реализация, дори има негативен ефект върху тонуса и здравето ви,  това ще бъде по-видно от обикновено и сега е много подходящо време,  през което вие можете и трябва да се разделите с онова,  което е изживяло своето време, което е вредно за вас,  буквално и в по-широк смисъл.

Ако има хора и обстоятелства, които действат зад гърба ви,  пак така можете да ги идентифицирате  и да вземете мерки.

На този фон   проявявате забележителна воля и упоритост,  благодарение на които- правите пробив в кариерното си развитие, превъртате всички предизвикателства в полза.

Чудесен период да се изкачите по йерархичната стълбичка,  да се сдобиете с повече власт,  буквално и в по-широк смисъл.

Повечето от вас разбират,  че е по-лесно постигат целите си,  когато си сътрудничат.

Ще имате на кого да разчитате, с кого да делегирате отговорности, ако това се налага.  Тази тенденция ще расте през втората част от периода  и приоритети, които се отнася до вид сътрудничество, партньорски отношения лични и делови- ще се усилват. Добрата новина е, че ще расте вашата популярност, възможност да откривате помощ, ако се нуждаете от такава, все повече хора ще ви подават ръка при нужда.

Сърдечните връзки- се развиват много добре за повечето от вас, вие се радвате на внимание, любов и сърдечност, а ако в миналото са възниквали някакви недоразумения,  сега можете да ги изчистите.

Чудесно време за започване на любовна връзка, ако сте сами.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *