Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 18.09-24.09.2023г. Зодия Риби

Риби

До 23-ти септември вие се намирате в отличен период, през който можете да оздравите ваши партньорски отношения, можете да зададете дългосрочни перспективи на развитие,  така че чувствата между вас да станат по-силни и по-дълбоки.

 Така и ще бъде, ако вашите партньорски отношения са перспективни, тогава те ще преминат на по-високо ниво…

Евентуални пътувания, обсъждане на по-далечни преспективи на развитие, високата социална активност, ако прекарвате повече време навън, всичко това ще ви действа добре, а може и да се превръща в повод за някакви неочаквани,  но напълно във ваша полза трансформации.

Популярността ви расте,  можете да попаднете под нечия опека,  ако желаете това.  Някой от важни за вас хора може да се отнасят по-критично към вас,  да имат повишени изисквания,  хубаво е да ги чуете,  да се слушате в думите им,  това може да има някакво съществено за вас значение.

Чутото може да ви раздели с илюзии  или да ви представя обикалящата действителност от един друг ъгъл.

Ежедневието ви през цялата седмица е доста натоварено, но ви дава възможност да се докажете на работното място и да повишите доходите си.

Повечето от вас една добронамереност и разбиране от страна на хора, които влияят на финансовото ви състояние, това може да бъдат ваши колеги или клиенти,  ако имате такива…

Чисто материални приоритети  ще стават все по-важни през следващите дни, това ще се превръща във фокус  от втората част на седмицата…

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *