Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 18.09-24.09.2023г. Зодия Скорпион

Скорпион

До 23-ти септември е подходящо да преговаряте за интересите си, може да проведете много важни разговори,  които имат широко отражение.

Някой от вас ще трансформират важни за  вас връзки, така че да получите повече подкрепа, да наложите авторитета си в колектив, да се справите с повишена конкуренция или пък  да привлечете на ваша страна влиятелна опека.

Общуването е проводник на възможности и хубави промени,  част от тях сами ще застават на пътя ви и под формата на предложения и известия,  но други е добре вие да отключите  чрез собствената ви инициативност. Изказвайте желания и идеи  и ще видите,  че все ще се намери някой, който да ви подаде ръка,  а вашата популярност ще расте.  Дори и една врата да е затворена пред вас,  ще откривате варианти или обходни пътища към целите си…

Сърдечните взаимоотношения- сега се тестват за здравна, възможно е на повърхността да изплува нещо недоизказано или тайно,  нека това да се превърне в повод  да изчистите различията,  за да се предпазите от бъдещи недоразумения или скрити и ерозивни процеси.

Слънцето преминава във Везни на 23 септември,  а с него- вие в период на развръзки, така че след 23 септември, голяма част от случващото се ще бъде по инерция, тази тенденция ще се запази през следващия около един месец  и ще ви покажа- какво съхранявате в живота си,  какво няма енергия потенциал да продължи,  ще трябва да отвори място нещо ново и по-перспективно…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *