Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 18.09-24.09.2023г. Зодия Стрелец

Стрелец

До 23-ти септември е оптимален срок, през който вие може да извоювате успехи,  да зададете трайни и позитивни промени,  които ще имат положително отражение върху кариерното ви развитие и финансовото ви състояние.

Чудесно ще бъде, ако през това време получите бонус, повишени, награда за полагане от вас до този момент усилия  или пък чуете известия и предложения, които пак така ви действат обогатяващо. Това е подходящо време да преговаряте за интересите си и можете да направите пробив в избрано от вас направление.

Вашата популярност расте,  добре се развиват въпроси, които са свързани с образование, повишаване на квалификацията, евентуални пътувания, увеличаване на вашата популярност и влияние на околните.

Общуването с хора стоящи далеч от вас- ще ви носи радост.  Ако сте сами, можете да срещнете любовта на път…

Задавате дългосрочни тенденции във връзките си,  те са оздравяващи в повечето случаи,  но все пак ако забележите някой  слабости- отстранете ги своевременно.

Все още мога да съществуват някакви недоразумения  във вашия дом и семейство, можете да ги разрешите до 23-ти септември, след тази дата те губят смисъл и значение, губят давност, дотогава можете да насочвате.

През втората част от седмицата вашата социална активност расте,  все по-често ще се оказвате в центъра от внимание или ще ви се налага да общувате с повече хора,  да получавате подкрепа и одобрение от колектива,  в който съществувате.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *