седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 18.09-24.09.2023г.

Слънцето в Дева до 23-ти септември ще продължи да ни насочва към необходимостта да  пренаредим ежедневието си така,  че да бъдем по- здрави, по- ефективни,  по-успешни.

Ако има нещо, което пречи на всичко горе- изброено, съответно- пречи на професионалната ни реализация, кара ни да се чувстваме по- изтощени, ако нещо е изживяло своето време и трябва да остане в миналото- общо, това ще бъде по-видно от обикновено.

Дева ще ни показва подробности, чрез които по-лесно ще разгадаваме  всичко деструктивно, ако има такова, ще разбираме за скрити процеси, тайни, ще успяваме да надникнем в по-далечното бъдеще. Всичко това така или иначе- трябва да има оздравителен ефект.  Ще притежаваме достатъчно воля, упоритост, вътрешна сила,  чрез които ще успяваме да превъртаме всякакви предизвикателства в полза.

Чрез вид концентрация, практичност, високи амбиции- мнозина ще се справят с повишена конкуренция, ще подействат позитивно на репутацията си, ще направят пробив в кариерното си развитие.

През настоящата седмица ще продължат да се пренареждат пластове по йерархична стълбичка,  тоест- едни ще се изкачват към върха, други и по един естествен начин  ще слязат по-надолу, а в краен случай-  ще бъдат принудени да си потърсят нещо ново и по перспективно…

Отличен период,  през който сме  стимулирани по всякакъв начин-  да се изчистим от всичко вредно, буквално и в по-широк смисъл, подобни нагласи и настроения ще дадат реални резултати,  ще допринесат за по-доброто ни бъдеще за следващите месеци.

Мислите са целесообразни,  в повечето случаи- ни водят и ориентират в правилна посока.

От 23-ти септември Слънцето ще транзитира  през зодиакалния знак Везни и ще премине  точката на  есенното равноденствие.  Древни народи и култури са тълкували- как ще премине следващото полугодие, кога ще настъпи зимата и според това- как ще протече този ден, който според тях е много показателен.

Някои астролози твърдят,  че ако на този ден  след Меркурий е преди Слънцето,  както е през настоящата година,  тогава зимата ще закъснее, ще дойде по-късно и ще бъде по-мека.  Можем да проверим за едно това твърдение през следващите месеци.

С навлизане на Слънцето във Везни  все повече ще се усилва желанието  за вид сътрудничество, по-голяма диалогичност, толерантност, вероятно и не без причина.  При намаляваща слънчева енергия, асоциативно-  вътрешни сили и способност да се справяме с предизвикателства,  ние осъзнаваме, че по-лесно ще постигаме успехи и набелязани цели, ако има с кого да си помагаме, да си подаваме ръка при нужда, имаме на кого да разчитаме..

И така,  според „космическо разписание“  навлизаме в етап, през който взаимоотношенията  стават водещ приоритет и мнозина ще реагират спонтанно, неосъзнато или напълно осъзнато,  така че ще се стремят да създават и укрепват връзки, които ще се превръщат в мост на собствените им  желания, шанс да реализират свои мечти чрез подкрепа, одобрение и т.н.  По един естествен начин ще се усили обществената активност,  диалогичността,  склонността да се балансира  между собствен и чужд интерес.

Сега най-силно ще влияем на партньорски отношения и важни за нас връзки, тази тенденция ще продължи в различна степен и докато  Слънцето е във Везни.  За тази седмица можем да кажем,  че тя е отлична да хармонизираме  сърдечни отношения… Мнозина ще имат  на кого да разчитат, ще делегират отговорности, но и ще намират повече време за развлечения, за близки и любими хора.

Периодът е чудесен  за започване  на нова романтична връзка… Желанието за повече любов и взаимност расте,  а с това и реалните възможности като обща нагласа.

Ще забележим, че флиртовете ще нараснат, както и жестовете на внимание, за да се привлече внимание… Последните дни на септември  ще бъдат „горещи“,  ще се намира кой да повдига адреналина и тонуса ни…

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Хороскоп за седмицата 18.09-24.09.2023г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 18.09-24.09.2023г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 18.09-24.09.2023г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 18.09-24.09.2023г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 18.09-24.09.2023г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 18.09-24.09.2023г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 18.09-24.09.2023г. Зодия  Везни

Хороскоп за седмицата 18.09-24.09.2023г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 18.09-24.09.2023г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 18.09-24.09.2023г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 18.09-24.09.2023г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 18.09-24.09.2023г. Зодия Риби

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *