Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 18.10-24.10.2021г. Зодия Везни

Везни

Меркурий през тази седмица  се обръща в директен във вашия зодиакален знак, така че ако доскоро сте имали някакви колебания, които касаят важни за вас взаимоотношения  или пък път на развитие,  то вече трябва да сте взели решения, които бързо ще нахлуят в живота ви и ще имат своите последици…


В повечето случаи- това ще ви помогне  да изчистите евентуални недоразумения с важни за вас хора, ще можете да привлечете по-широка подкрепа  от страна на близкото си обкръжение, думите ви ще имат чуваемост, ще срещат вид одобрение, така че по-лесно ще налагате мнението си и със съответните позитиви.

Вие все още сте в отличен период, през който можете да сбъднете ваша съкровено желание, можете да направите пробив в избрано от вас направление, което да преобрази живота ви.

Мнозина се радват на  отлични взаимоотношения с любими хора, това може да е вашият партньор, може да са пораснали деца, ако имате такива.

Същевременно в дома и семейството ви може да не е твърди спокойно, защото все още има неразрешени казуси с  член на семейството, това също могат да бъдат приоритети отнасящи се до местоживеене, имотни  или битови казуси и т.н. Или пък- вътрешното безпокойство е на база  дълбоко  лично желание за преобразования, които ще се отразят на всички нива от вашия живот и които могат да сменят декорите около вас.

Ако това предстои да се случи, тогава то ще бъде напълно видно през тази седмица, особено в дните на Пълнолунието, но не само…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *