Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 18.10-24.10.2021г. Зодия Водолей

Водолей
Информационният поток е много усилен и ви дава възможност да оформите едни по дългосрочни и по-позитивни хоризонти на развитие, като минимум- можете да надникнете в по-далечното бъдеще, можете да сглобите една цялостна картина за вашите перспективи на развитие и според това- на кого и в каква степен можете да разчитате, така че да си изберете най-правилната стратегия, за да постигнете вашите цели по-лесно, за да осъществите ваши желание.През първата част от седмицата може да проведете разяснителни разговори или да чуете новини, които да преобразят важни за вас връзки или договори.
Контакти, които имат позитивно отражение върху вас- ще станат по-здрави, ще можете да изчистите евентуални недоразумения. През това време можете да си изработите евентуална стратегия, която да трансформира отношенията ви в една по-положителна посока, ако желаете разбира се. Ако не искате- тогава рязко може да прекратите отношения или договори, които не кореспондират с вашата визия за бъдещ просперитет.
Хора стоящи далеч от вас, буквално и в преносен смисъл, могат да обсебват вниманието ви, може да научавате тайни и със съответните последици. Посланията в този смисъл не са еднозначни…Но знанието винаги е сила…
Някой от вас може да се ангажират със спорни и дори съдебни казуси, в такъв случай е препоръчително да внимавате за подробности, да бъдете изрядни в документи, хубаво е да избягвате конфликти, доколкото това е осъществимо.
Бъдете по-внимателни и при евентуални пътувания…
В обкръжението ви се появяват хора, които ви подкрепят, подават ви ръка, ако се нуждаете от такава, оценете високо такива личности и се ориентирайте към тях…
Може да се наложи да направите своеобразна чистка на обкръжението си, тази тенденция ще се усилва през следващите седмици.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *