Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 18.10-24.10.2021г. Зодия Стрелец

Стрелец

Вие все още сте в период, през който можете или трябва да утвърдите позициите си в колектив, и да заздравите важни за вас връзки, които влияят на бъдещето ви развитие.


Постигнати успехи през тази седмица в тази посока  ще ви дадат възможност да се радвате на повече престиж  и придобит авторитет в обществото, в което съществувате.

Същевременно през тази седмица по-ясно може да идентифицирате хора, които работят против интересите ви, така че може да се налага да се защитавате,  за да се предпазите от евентуални загуби.

Дали и как се справяте с тези задачи- разбирате в пълна степен в дните на Пълнолунието, което е на 20-ти октомври. Тогава може да проведете разговори, които да преобразят  вашите отношения, перспективи на развитие, случващото се може да рефлектира и върху финансовото ви състояние.

Вие ще трябва да си изградите стратегия, така че да се предпазвате от отношения, които могат да ви нанесат щети, съответно- ще трябва да изгладите различия или пък въобще да отстраните от пътя си подобни хора.  През тази седмица повишени разходи са доста вероятни,  но могат да бъдат и полезни инвестиции…

В обкръжението ви се появява личност, която ще подкрепи  вашите желания, тази тенденция ще ескалира през втората част от седмицата.

На този фон- ще  трябва да се изясняват  недоразумения, които са във вашия дом, възможно е член на вашето семейство да има повече нужда от вашето внимание, ще получите първи подсказки  през последните дни на седмицата, в началото винаги по-лесно се влияе, така че да вземете съответни мерки.

Все повече може да имате нужда от почивка или да  не пренебрегвате и лични приоритети, тази тенденция ще се  усили през следващите дни…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *