Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 18.11-24.11.2019г. Зодия Стрелец

Стрелец

През тази седмица вие може да сбъднете съкровено ваше желание, това важи за всички и в различна степен, но приоритетно за родените през трети деканат на зодията. Някоя от шансовете ще бъдат следствие на усилия, които вече сте полагали и през изминалата около година, но други можете да усилите, да провокирате чрез собствената си инициативност и към настоящия момент.

стрелец1Слънцето навлиза във вашия зодиакален знак на 23-ти ноември и ще подейства позитивно на тонуса ви, на способността ви да влияете и насочвате събитията.

Луната е все още намаляваща, така че не е подходящо време да започвате нещо ново, но може да си изградите стратегия, да си помислите- какво искате да оставите зад гърба си, защото ви дестабилизира, с какво искате да продължите напред, за да сте по успешни и през следващата седмица вие ще можете с голяма смелост и увереност да стартирате нова енергийна програма в живота си и за следващата лична година.

На този етап може да се каже, че пред вас  предстоят множество предизвикателства, някои от които и изненадващи и способни да объркат предварителните ви планове- в ежедневието и при изпълнението на текущи ангажименти или това са въпроси, които са свързани пряко с професионалната ви реализация. Ако се налага вид обновление на служебните ангажименти- това ще бъде особено видно през втората част на тази и в началото на следващата седмица. Разбирате на какво можете да разчитате, към какво следва да се приспособите, за да сте по успешни, но и от какво следва да се пазите, за да  не позволите действия зад гърба ви или обстоятелства извън контрола ви, защото не сте идентифицирали- да навредят на бъдещите ви планове.

Ще имате достатъчно подсказки в тази посока, ще се налага да действате по-енергично, крайно и безкомпромисно, за да се предпазите.

Една енергийна програма от задача се изчерпва, може да почувствате това като умора, необходимост да обърнете повече внимание и на физическото си здраве, може би да намалите темпото, да се огледате за варианти на развитие, ако настоящия път е изчерпан, не ви носи удовлетворение и т.н. Имате достатъчно компенсации и в повечето случаи ще прелистите нова страница, която е по-успешна за вас…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>