Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 19.02- 25.02.2024г. Зодия Дева

Дева

Все по-важна тема за вас се превръщат партньорските отношения и сега можете да въздействате силно на тази сфера от вашия живот.  Можете да оздравите връзките си като изчистите евентуални недоразумения,  като обсъждате бъдещи и по-далечни перспективи на развитие… Чудесно би ви се отразило,  ако имате възможност да разнообразите средата си,  пътувате.

Ако в някои случаи тенденциите не се развиват точно по този начин,  тогава това ще е ясен признак,  че различията между вас са твърде големи,  а в някои случаи и непреодолими.  Периодът е подходящ да анализирате случващото се-  какво допринася за  укрепване на близостта и чувствата между вас , какво евентуално ви разделя. Чудесен признак ще бъде,  ако сега всичко е наред между вас и любим човек.

Ако сте сами,  тогава сега е подходящо да срещнете любовта,  подобни и по-интензивни послания към вас ще има през следващия около един месец…

Друга важна тема е професионалната ви реализация,  която става все по-напрегната,  натоварена от ангажименти.  Не е изключено да възникват  допълнителни дела,  на които трябва да реагирате,  да се мобилизирате,  за да се справите с всички предизвикателства.

Растат конкуренцията и изискванията,  нека това да се превърне в повод да излезете победители  като демонстрирате висока квалификация или пък се радвате на вид подкрепа и одобрение от страна на влиятелни или власт- имащи личности.

Понякога ще имате усещането,  че сте под светлината на прожекторите и на практика може и да е точно така,  а вашата популярност да расте… Възползвайте се,  демонстрирайте най-доброто от себе си и това ще има широко отражение,  може да създадете или да укрепите контакти,  току ще ви помогна Да преодолеете предизвикателства,  които са свързани с високи и честолюбиви планове.

На 24 февруари предстои Пълнолуние,  което е едно от най-важните за вас през тази година,  защото обхваща и вашия зодиакален знак,  то ще ви покаже- на кого и в каква степен можете да разчитате,  отново се „ осветяват“ важни за вас  отношение,  ескалират показателни събития и развръзки,  на които можете да въздействате над средното ниво…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *