Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 19.08-25.08.2019г. Зодия Близнаци

Близнаци

Постепенно ще ескалира необходимост да се концентрирате върху някаква базисна сигурност, която се определя основно от близкото ви обкръжение-общо, в частност това може да бъде вашето семейство.

близнази1В друг вариант- дошло е време, през което трябва да извършите някакви реформи в дома си- това може да са планови ремонти, уреждане на битови и имотни казуси, в друг случай- налага се да изчистите евентуални недоразумения с членове на семейството и т.н. В този процес не са изключени изненади, но и оформяне на алтернативни, внезапни и положителни начини за въздействие, които да разтоварят напрежение, да се превърнат в „авариен изход“, особено, ако се нуждаете от такъв.

Колкото сте по-отворени към нещо ново и различно, толкова повече вид обновление, което настъпва в този сектор от живота ви ще се превръща във ваша полза и ще има положителен ефект.

В живота ви могат да нахлуят хора и обстоятелства, които да променят обстановката, въпрос на избор е дали ще ги приемете.

Все повече ще нараства изискването към вас от фундаментални преобразувания, върху които да градите всичко останало, те трябва да стабилизират пластовете под краката ви, като отстраните слаби звена и по един по-решителен начин, но и в по-далечна перспектива на развитие.

Помислете, ще имате достатъчно подсказки- от какво да се откажете, какво ново да допуснете и т.н.

 

Mariana Petrova

1 Коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *