Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 19.11-25.11.2018г. Зодия Дева

Дева

До 22 ноември думите ви имат особена чуваемост, възползвайте се по оптимален начин, бъдете социално по-активни, за да получите оптимално по-добри перспективи на развитие, за да насочвате събитията, постигате целите си.

Все пак през това време няма да сте автоматично предпазени от харчове над средното ниво, ако всичко е добре обмислено, вероятно няма проблем. Но избягвайте финансови рискове и подвеждане все пак.

В дните на Пълнолунието-22,23,24 ноември- може да се случи важно и „осветяващо“ събитие, което касае вашият дом, семейство, може и недвижимо имущество. То в пълна степен може да е благоприятно за вас, обогатяващо, може да повиши комфорта ви на съществуване, не е изключено да спечелите нещо, към което се стремите дълго или пък ще вземете важни решения, които ще повлияят место-живеенето ви, пак така- недвижимо имущество, близки и роднини. Може да се увеличат броя на членовете в семейството или това предстои в идния месец. Случващото се е показателно за цялата година, може да е „фон“ поне за идните две седмици, така че насочвайте внимателно, оценете позитиви, евентуални предизвикателства.

Възможни са недоразумения, спорове с вашия партньор, ако има нещо некоректно- то изплува на повърхността. В друг вариант- човека до вас е повод за напрежение, защото се нуждае от повече внимание, прояви на грижа, че и компромиси. Изберете си стратегия, която ще свали това напрежение, а не обратното.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>