Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 19.11-25.11.2018г. Зодия Рак

Рак

До 22 ноември вие сте в творчески подем, който не остава незабелязан и неоценен от обкръжението ви и е повод да карате околните да се съобразяват с вас, имате шанс да влияете на събитията в значима степен. Въпреки всичко в душата на мнозина се е насъбрало напрежение, което може да ви подтикне рязко да прелистите нова страница в живота си, да оставите нещо зад гърба си, преди да продължите напред. Добрата новина е, че имате избор, не толкова позитивната, че може да действате прибързано и не добре обмислено, хубаво е да сте сигурни в изхода преди да „скочите“  и да кажете „хоп“.

През втората част на периода ежедневието ви забързва своя ритъм, може да е съпътствано от доза напрежение, но пък се оформят нови и важни перспективи относно професионалната ви реализация. Оценете всички възникващи възможности, идеи и предложения, които могат да ви изкачат на ново и по-високо ниво по йерархичната стълбичка, дори и това да е за сметка на смяна на средата, евентуални пътувания, може би необходимост да повишите квалификацията си и т.н.

Дните на Пълнолунието 22, 23, 24 ноември са много показателни, информативни за „отворените пътища пред вас“, които ще подействат благотворно на социалния ви статус, могат да ви приближат до някаква предопределеност в реализацията ви, това важи за всички, но подчертано за родените през трети деканат на зодията. Ако пък прекратите договори, не съжалявайте, водеща причина може да бъде липсата на перспектива за развитие, също- по-добри шансове, които трябва да нахлуят в живота ви.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *