Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 19.11-25.11.2018г. Зодия Скорпион

Скорпион

До 22 ноември Слънцето е във вашия зодиакален знак и вие ще усещате подкрепата на този най-мощен енергиен източник по различни начини и поводи, като минимум- усещате, че е във ваша власт да направлявате събитията, вие сте водещ фактор и в живота на близкото си обкръжение.

Все пак ежедневието ви е доста натоварено, носи ви изненади, едва ли протича по предварителен график, планувайте на момента, за да се справяте с предизвикателства, изненади, но и да не пропускате шансове.

През втората част на седмицата все по-важна, водеща тема се превръща материалното ви състояние, оценете случващото се- предложения, идеи, възможности, които могат да са повод да повишите благосъстоянието си, да спечелите нещо значимо, ако не веднага, то през идните месеци и след като отстраните някой препятствия, възникнали по-скоро в миналото, това може и да са спорни и неизчистени въпроси. Все пак, може да си върнете нещо изгубено или да получите подарък от Съдбата, това в значима степен зависи от собствената ви амбиция, инициативи от преди, които сега клонят към развръзки, поне-определящи новини, даващи „знак“ и за бъдеще, показателни са дните на Пълнолунието- 22,23,24 ноември.

Пазете се от повишени и необмислени разходи тогава, недоразумения между вас и любими хора по чисто финансови причини.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>