Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 19.12-25.12.22г. Зодия Близнаци

Близнаци

Все още водеща тема за вас си остават взаимоотношенията,  които влияят на финансовото ви състояние,  обществено положение,  бъдещи перспективи на развитие.

Всъщност,  тази тема ще се усилва през следващите седмици и дори месеци.  Юпитер навлиза в зодиакалния знак Овен на 20-ти декември и ще остане в този сектор до май  2023 г.

През цялото това време вие ще получавате шансове  да увеличите вашата популярност,  следствие на собствената ви повишена социална активност,  защото ви се налага да се доказвате повече пред другите,  за да не бъдете изместени,  за да разширите хоризонтите си на развитие и то за години напред.

Ще имате възможност да създадете и укрепите връзки,  които се превръщат в мост към вашите успехи или пък ще заемете лидерски позиции.

На този етап получавате подсказки-  кой допринася за по-доброто ви финансово състояние,  някой от вас може да получат награда за полагане до този момент усилия,  може да получат полезна подкрепа,  от страна на хора,  които допринасят за по-доброто материално състояние.

Може да се доберете до паралелни или допълнителни източници на доходи.

Добре взаимодействате с държавни или финансови институции.  Въпреки всичко,  може да ескалират  някои промени,  които изискват да проявите по-голяма адаптивност,  може би да платите определена цена,  за да получите желаното…

Например,  да се съобразявате с  определени личности,  да се разплатите с дългове или до отговорите на повишени очаквания.  В името на вашето благоденствие,  вие ще се стремите да бъдете по-комуникативни,  но ако не откриете достатъчно подкрепа или одобрение,  тогава ще  смените вашата среда… Подсказки в това направление ще получите по време на новолунието,  което е на 23 декември.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *