Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 19.12-25.12.22г. Зодия Везни

Везни

Повечето от вас може да имат нужда от почивка,  да намалят темпото или пък да обърнат повече внимание на близки и любими хора, на своето семейство.

Сега могат да се случат някои позитивни преобразования  в този сектор от вашия живот, например- могат да се изчистят недоразумения от миналото, ако е имало такива,  можете да подобрите комфорта си на съществуване  като инвестирате във вашия дом  или пък- ще можете да разчитате на семейството си финансово и морално.

Въпреки всичко, може да имате усещането, че трябва да се съобразявате повече с външни фактори, с важен за вас човек, член на семейството или ваш партньор, трябва да допуснете нещо ново и различно,  което да промени фона,  така че да се изчисти евентуално напрежение,  за да бъдете по-щастливи и спокойни- общо.

Обновлението и трансформациите могат да бъдат диктувани от околните, крайният резултат ще зависи от вашата реакция, имате избор и шанс да насочвате, особено в дните на новолунието, което е на 23-ти декември…

В началото винаги по-лесно се влияе, тоест до края на тази седмица, анализирайте силни страни и ги усилете, отстранете завинаги евентуални слаби звена.

На 20 декември Юпитер преминава в Овен постарайте до май 2023 г.

През това време  вие може да срещнете любовта, ако все още не сте, можете да надградите и обогатите партньорските си отношения,  ако това е невъзможно,  тогава ще прекратите деструктивни връзки…

Взаимоотношенията ще влияят силно  на вашия просперитет, а от вашите се изисква съзнателно да укрепвате онези, които са полезни, допринасят за успехи, но да прекратяват и други, които са деструктивни.

Вид благодетели, неслучайни хора, ще се появяват в живота ви, ще ви дават шансове  почти през цялата 2023 г.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *