Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 19.12-25.12.22г. Зодия Водолей

Водолей

Повечето от вас  може да имате нужда от почивка,  да намалят темпото,  да обърнат повече внимание на своите близки и т.н.  Периодът е чудесен  да оздравите и подобрите  най-близката си среда на съществуване,  в дома и семейството,  но не само… Някой от вас може да сбъднат своя съкровена мечта,  други ще забележат, че „ винаги има начин  и няма начин да няма начин“,  че ако търсят,  ще открият изход и решение,  дори за сложни и заплетени казуси.

Полезно е да се доверявате на интуицията си,  която ще е верен ориентир и ще ви показва  правилната и по-подходяща за вас посока.

Ако сте в по- изпитващ период,  тогава ще забележите,  че има „ кой да ви пази гърба“,  има на кого да разчитате при нужда и със съответните позитиви.

Голяма част от тенденциите се движат повече по инерция  и вие може да получите награда  за полагани от вас до този момент усилия  и нека случващото се да ви порадва.

Все пак и в този период от годината, ако трябва да оставите нещо зад гърба си, това ще бъде по-видно от обикновено и е хубаво, препоръчително да го оставите  в миналото, защото нищо ново не е   устойчиво, ако няма разчистена и здрава основа, върху която да се изгради.

Има вероятност да анализирате миналото, да преосмислите всичко важно за вас, а това ще е полезно,  така че да изберете вярната посока в бъдеще.

На  23 декември предстои новолуние, което ще ви покаже- какво да оставите в живота си  и с какво да се разделите, следвайте естествения ход на събитията, може да ви се наложи да промените нещо  в комуникацията с важни за вас хора, за да станат връзките ви по-здрави и перспективни, а ако това не е възможно, тогава ще прекратите контакти и договори, които са изчерпани.

Юпитер навлиза в зодиакалния знак Водолей на 20-ти декември  и ще остане в този сектор до май 2023-та г, през това време  вие ще усилите вашето влияние над околните,  вашата популярност ще нарасне,  общуването ще се превръща в проводник на възможности…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *