Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 19.12-25.12.22г. Зодия Дева

Дева

Повечето от вас сега се радват на внимание и подкрепа  от страна на близки и любими хора.  Това е чудесен период  да оздравите партньорски връзки,  а ако сте сами да срещнете любовта.

Все пак звездите могат да изискват от вас  някакви промени във взаимоотношенията.

Какви са те в значима степен ще разберете в дните на новолунието,  което е на 23-ти декември и през следващите дни… Насочвайте внимателно,  в началото винаги по-лесно се влияе.  Възможно е да ви се налага  да инвестирате повече в любими хора,  понякога да правите компромиси,  да балансирате подчертано между вашите интереси и тези на отсрещната страна… Ако ескалира такава необходимост,  можете да я насочите в по-позитивен план още в началото.

Ако в отношенията ви са се натрупали значими различия,  тогава обновлението, което предстои  по-скоро ще пропука още повече доверието и лоялността между вас…

Ако всичко е наред,  тогава евентуални пътувания, обсъждане на по-далечни перспективи на развитие, ще  оздравят, освежат и разнообразят вашите преживявания, съответно чувства и привързаност. Ако сте сами, тогава може да срещнете любовта на път…

Юпитер преминава в овен на 20-ти  декември и ще остане там до май  2023 г. Има голяма вероятност през това време вашето благосъстояние да се промени в положителна посока, но следствие на подкрепа и одобрение от страна на важни за вас хора, които влияят на финансите ви, хубаво е съзнателно да действате в тази посока,  за да увеличите тенденцията.

Някой от вас може да получат наследство или по-голям подарък от съдбата до май 2023 г.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *