Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 19.12-25.12.22г. Зодия Козирог

Козирог

На 22 декември слънцето влиза във вашия зодиакален знак и през идния около месец  вие ще градите тенденции,  които ще прорастват през цялата следваща година.  До голяма степен  тези тенденции ще се определят от собствените ви амбиции,  желания и инициативност.

През настоящия период получавате доза въодушевление,  готови сте да обновите и промените живота си  като осъществите ваше сърдечно желание,  възникнат шансове за това,  следствие и на подкрепа от страна на важни за вас хора.

През настоящия период вие се радвате на повече внимание,  подкрепа и одобрение от страна на околните…

Венера е във вашия зодиакален знак,  тя действа като магнит,  с който по-лесно привличате онова,  което най-силно желаете,  възползвайте се по оптимален начин.

Някой от вашите действия  ще срещнат внезапна подкрепа и по един бърз начин  вие ще можете да осъществите набелязаното.  Периодът е чудесен  да оздравите  и  подобрите  отношения с любими хора-  пораснали деца или партньор.

Те може да ви направят неочаквани  и приятни изненади.   Възползвайте се от новолунието,  което е на 23-ти декември,  във вашия зодиакален знак и съответно е едно от най-важните за вас през цялата предстояща година.

Родените на 23 и 24 декември  ще преживеят значимо обновление в своя живот,  ще поставят едно голямо ново начало,  което ще смени декорите около тях,  в техния дом, семейство, може да променят своето местоживеене и т.н.

Подобно обновление могат да очакват и останалите  представители на този знак  като до май 2023 г.  ще могат да се справят  с битови и имотни приоритети,  понякога наследствени,  за някой- семейството ще се разшири и с нови членове.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *