Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 19.12-25.12.22г. Зодия Лъв

Лъв

От 22-ри  декември Слънцето вече ще транзитира през зодиакалния знак Козирог,  Слънцето управлява вашия зодиакален знак,  така че е тази ингресия ще има подчертано отражение…

От една страна ще забележите,  че нарастват чисто практични настроения, амбициите ви растат, концентрират ви върху професионална реализация,  от друга страна-  вие сами може да се превърнете в проводник на промени, ако не сте съгласни със статуквото,  ако ви липсва търпение, за да постигнете по-високи цели.

Не губете по-далечни перспективи на развитие,  за да не изгубите посоката и за да не предизвикате преобразования,  които не са ви твърди по вкуса, преценявайте внимателно всяка ваша стъпка,  влияете на тенденциите над обичайното, възползвайте се! Може да има някакво дълбоко противоречие между „ искам“ и „трябва“,  ще бъде интересно- какво ще надделее, това ще определи много за бъдещото ви развитие, приоритетно в кариерното ви развитие  но не е само.

Акцентът върху вашата работа е много силен и  и символизиран  от новолунието на 23 декември.

Така че обновления и преобразувания на работното място са повече от вероятни.

Същевременно,  ако до този момент вие сте се движили в правилна посока, тогава сега ще получите приятни изненади,  шанс да се изкачите по йерархичната стълбичка, да получите повишение и в чисто финансов аспект,  някой от вас ще се зарадват на бонус,  финансово поощрение и т.н.

Ако това не винаги е така,  тогава това ще бъде ясен признак,  че трябва да смените посоката  и да прелистите нова страница, която ще ви даде повече шансове, повече удовлетворение и в чисто материален аспект. Юпитер преминава в  Овен на 20-ти декември  и до май 2023 г. ще  ви надари с доза късмет, шанс да надскочите успехи до този момент, да разширите хоризонтите си на развитие, понякога чрез пътувания, премествания, повишаване на квалификацията или като разчитате на нея, също- ако спечелите юридическо дело и ако това ви интересува.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *