Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 19.12-25.12.22г. Зодия Овен

Овен

Навлизате в период,  който ще обнови и промени вашия социален статус,  обществено положение, вие ще получите шанс за това.  Ще се борите за вашето по-добро място под Слънцето,  вашата инициативност в тази посока ще расте,  както и амбициите ви.  Може да има причини за това,  да кажем-  променят се предизвикателствата пред вас,  вие трябва да реагирате,  за да не бъдете изместени,  за да превъртите всички предизвикателства в полза и да се изкачите напред и нагоре,  ще имате такава възможност.

Юпитер влиза във вашия зодиакален знак  на 20-ти  декември и ще остане тук до май 2023 г.

През цялото това време- „ планетата на щастието“ ще ви закриля,  ще ви вдъхновява,  ще ви подтиква силно да развиете вашата собствена личност и съответно  да разширите  хоризонтите си на развитие.

Ще имате възможност да постигнете успехи,  на които после ще разчитате години напред.  На този етап  е полезно да се възползвате от новолунието,  което е на 23 декември,  посейте семена, образно казано, които искате да прорастват  дълго време.

През настоящия период ще имате възможност  да получите някакъв подарък, да повишите доходите си, ще защитите интересите си,  може да материализирате ваша мечта  и да постигнете значими успехи, които се отразяват на финансите или онова,  което имате- общо.

Ако имате партньор до себе си,  той също ще ви подкрепя и ще допринася вие да осъществите вашите честолюбиви планове.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *