Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 19.12-25.12.22г. Зодия Рак

Рак

Вие се намирате в чудесен период  да обновите и заздравите  партньорските си отношения.  Вашата популярност ще расте,  може да получавате приятни изненади от страна на близки, приятели, колектива,  в който съществувате.  Периодът е отличен да освежите  връзките си като сте социално по-активни,  прекарвате повече време навън,  всъщност мнозина ще действат и ще реагират точно така.

На 23 декември предстои новолуние,  което  акцентира върху  важни за вас връзки,  лични и делови,  показва,  че те ще се обновят и променят.  Тези контакти  ще влияят на ключови за вас въпроси  и могат да преобразят социалния ви статус, обществено положение.

Част от контактите ще бъдат напълно добронамерени и подкрепящи,  въпреки че могат да изискват  да се съобразявате повече с тях,  те да ви подтикват към промяна,  с която да се съобразите и да имплантирате в живота си,  ако прецените,  че това си заслужава.

Възможно е да има личности,  които се противопоставят на вашите виждания и интереси,  в такъв случай вие ще трябва да промените подхода си към тях,  за да се справите с това предизвикателство, за да не позволите да ви вредят и т.н.

Ако това е невъзможно, тогава ще прекратите връзки, които имат неблагоприятно отражение върху различни нива от живота ви,  въпрос на избор и стратегия според случващото се.

Обединяващо правило е, че в значима степен  вашите бъдещи перспективи са като скачени съдове  за приоритетни за вас отношения.

Юпитер навлиза в зодиакалния знак Овен  на 20-ти декември  и до май месец 2023 г,  вие може да извършите знакови трансформации, за едни това ще бъде- проби в кариерното развитие  и с добиване с по-голяма популярност,  следствие на подкрепа и одобрение от околните,  други- могат кардинално да се ориентират към нещо ново,  за да открият най-подходящото място за себе си, за да разгърнат своя потенциал, трети могат да сключат брак,  четвърти да се разведат и т.н.

На този етап може да надникнете в по-далечното бъдеще да анализирате и да насочвате…

В началото винаги по-лесно се влияе!

Ако сте сами,  можете да срещнете любовта…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *