Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 19.12-25.12.22г. Зодия Стрелец

Стрелец

Вие се  намирате в много важен период относно вашето финансово състояние.

През настоящата седмица може да получите шанс за повишение на вашите доходи, ако условията на труд го позволяват.

Може да потърсите и да намерите нова и по-доходна работа, може да ескалират преобразования на настоящото ви място, които са напълно позитивни за вас,  дават ви повече „въздух“,  шанс да демонстрирате и разгръщате вашия потенциал.

Някой от вас ще получат бонус, материално  или морално поощрение.

Ескалират изненади, които в повечето случаи ви действат обогатяващо.

През тази седмица ще можете да разчитате на вашето семейство, може да изчистите евентуални различия, ако в миналото са ескалирали такива.

Мнозина ще получат подарък- буквално и в по-широк смисъл… Новолунието на 23-ти декември  ще обнови  онова, което имате- общо.

Възможно е да ви се налага  да  се разплатите с някакви дългове или пък разходите растат.  В оптимален случай- това могат да бъдат полезни или неизбежни инвестиции във вас самите, в любими хора, във вашето бъдеще. Все пак е полезно да си правите някакъв разчет,  за да не се окаже в края на периода,  че сте разходвали повече и понякога неуместно, преувеличено…

На 20-ти декември  Юпитер преминава в зодиакалния знак Овен  и до май месец 2023 г. все  ще намери начин да порадва сърцето ви  чрез близки и любими хора- чрез ваш партньор  или пораснали деца,  ако имате такива.

Ще можете да разчитате и на доза късмет,   така че да разгърнете потенциала си,  да демонстрирате себе си, да осъществите ваша сърдечна мечта.  Ако сте сами,  ще можете да срещнете любовта.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *