Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 19.12-25.12.22г. Зодия Телец

Телец

През тази седмица  все ще се намира някой или нещо,  което да ви въодушевява и подкрепя,  да ви кара да мечтаете и т.н.

Може да очаквате подкрепа,  която да обнови и освежи живота ви,  да разшири хоризонтите ви на развитие.

Вие се намирате в чудесен период,  през който можете да очертаете по-далечни перспективи на развитие  или да надникнете в бъдещето,  можете да направите първи стъпки в тази посока,  а инициативността ви ще има значение и отражение.  Някои от вас може да изпитат желание да пътуват,  да общуват с хора извън близкото или традиционното си обкръжение  и това ще се отчита за положително и подкрепящо обстоятелство,  ще бъде съпътствано от доза късмет.

Ако имате партньор до себе си,  тогава такива пътувания ще допринесат за хармонията и разбирателството между вас.

Ако нямате партньор,  тогава можете да срещнете любовта на път.  На 23-ти декември предстои новолуние,  което ще изисква от вас „ да сверите часовника си“ образно казано,  може да ви се наложи  да промените нещо, за да бъдете по-успешни, за да осъществите вашите планове.

Не е изключено да ви се наложи да оставите нещо зад гърба си, което е без перспективно,  за да го замените  с друго,  което ще ви позволи да се изкачите още едно стъпало напред и нагоре.

Ако вашите амбиции включват повишаване на квалификацията,  за това също  ще получите „ зелена светлина“,  но ще трябва да пренаредите приоритетите си по важност, за да се справите.

Ако водите юридически дела,  тогава вероятно ще трябва да бъдете по-гъвкави  или пък да платите някаква цена, също- ще бъде полезно да си пазите гърба,  да не се предоверявате.

Юпитер преминава в зодиакалния знак Овен на 20-ти  декември и ще остане там до май 2023 г.

През цялото това време-  голяма част от случващото се ще е повече по инерция и според зададени тенденции през изминалите години.  Вие може да получите подарък,  приятни развръзки, вид удовлетворение, може да набележите нови варианти и перспективи на развитие,  но за тях ще се изисква повече време,  за да се реализират в пълна степен или това ще е възможно,  когато Юпитер навлезе във вашия зодиакален знак,  тоест след 17 май 2023г.

Дотогава-  ценете високо всичко,  което спонтанно застава на пътя ви, но не се опитвайте да задържате хора и обстоятелства,  които искат да си отидат от живота ви.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *