седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 19.12-25.12.22г.

През тази седмица предстоят няколко астрологични събития. На първо време транзитният Юпитер ще премине от зодиакалния знак Риби в зодиакалния знак Овен  на 20-ти  декември  и няма да се върне в този сектор през следващите около 12 години.

До 20 декември  мнозина ще могат да разберат- какво са успели да вземат,  с какво са обогатили живота си и са го разширили  и под въздействието на Юпитер в Риби. За всеки индивидуален хороскоп- посланията са различни.   Когато говорим в един по-глобален мащаб,  тогава следва да се има предвид,  че Юпитер в Риби –  усили като през лупа  социално значими дейности,  помощи и подкрепа  за хора,  които имат нужда. Тази щедрост  ще приключи с излизането на Юпитер от Риби.

Зодиакалния знак Риби се свързва  и с петролните продукти,  както всички видяхме през изминалата година- техните цени  се раздуха и разшириха в значима степен,  типично за влиянието на Юпитер.  Това също ще приключи. Ако погледнем в по-далечното бъдеще,  когато Сатурн навлезе в зодиакалния знак Риби на 8 март 2023 година,  тогава следва да предвидим,  че през следващите  около две години и половина / от март месец 2023/-  цените ще започнат да спадат  и това ще бъде осезаемо,  а не козметично… Някой помощи-  също ще се редуцират в значима степен… Но това е друга тема,  която ще обсъдим в бъдеще. И така,  Юпитер излиза от Риби  и навлиза в зодиакалния знак Овен,  така можем да очакваме,  че до май месец  2023 година-  на сцената ще излязат ярки лидери,  инициативни  личности,  които могат да преобразят света.  Всеки един от нас  ще отключи по-голяма борбеност  и все едно е на състезание,  в което не разчита толкова на обстоятелства и хора,  колкото на собствените си качества,  инициативност,  пробивност,  воля,  които ще започнат да растат в значима степен. Така до май месец  ще има личности,  които следствие на всичко гореописано- ще направят пробив в избрано от тях направление,  ще изпреварят всички останали и ще постигнат значими успехи.  Всеки ще се доказва  и според собствения си потенциал,  както и амбиция.  Обединяващо правило е,  че ще се покачат позитивни оценки,  сила на духа,  а това винаги е позитивно и полезно.  Може да се каже,  че по-добре ще се справяме с всякакви предизвикателства,  защото ще разчитаме на повече енергия, вътрешна мотивация,  която ще усещаме,  че ескалира и напира вътре в нас и подобно  на малък или по-голям вулкан, като асоциативна препратка… Засега усещаме първи сигнали в тази посока.  Ще усетим това въздействие като вид нетърпимост  към ограничения,  прояви на несправедливост,  покачващо се желание за промяна.  Тази промяна предстои,  тя ще се отключи допълнително  чрез новолунието,  което е на 23-ти декември.  Прави впечатление,  че това новолуние  е в първите градуси на зодиакалния знак Козирог,  значи- можем да очакваме вид обновление,  което е „ от корен“.   В  обществено-значим аспект-  това новолуние предупреждава  забележително ново начало  в държавни и управленски структури, като ще се сменят е лидери и управляващи, като минимум ще се променя тяхната позиция.

Стремежът е към осезаемо обновление, което ще се случи  под натиска на лидери или по-голяма инициативност от страна на влиятелни или власт-имащи личности.

Когато става въпрос  за лични приоритети,  тогава това новолуние  ще подтикне мнозина  да се борят за своето по-добро място под слънцето, за да не бъдат изместени, ще трябва да проявяват повишена приспособимост към външни фактори или да си изградят стратегия, за да бъдат победители.

Не е изключено в този процес да ескалират- борба за власт, буквално и в по-широк смисъл.

В това може да няма и нищо лошо,  стига да е по един конструктивен и градивен начин.

За съжаление можем да допуснем известни съмнения,  че това ще бъде точно така.

Все пак всеки ще избере своя подход.  Добрата новина е,  че през настоящия период преобладават и съвсем практични оценки,  които ще ни вдъхновяват и ще ни насочват към цели и възможности, които са обогатяващи, способни да се материализират и да допринесат за щастието ни.

През настоящия период- ние ще се стремим да действаме целесъобразно  и в повечето случаи ще успяваме.  Дори когато купуваме вещи-  ще се стремим те да бъдат полезни  или в повечето случаи това ще се оказва полезна инвестиция.

Мнозина могат да очакват  приятни изненади,  въпреки че те ще бъдат напълно оправдани и по заслуги до този момент,  от близки и любими хора  или пък-  може да има такива,  които ще получат подарък,  повишение на доходите,  добри новини в тази посока,  които действат обогатяващо.

В любовта-  периодът е подходящ да се оздравят  отношенията…

Хороскоп за седмицата 19.12-25.12.22г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 19.12-25.12.22г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 19.12-25.12.22г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 19.12-25.12.22г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 19.12-25.12.22г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 19.12-25.12.22г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 19.12-25.12.22г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 19.12-25.12.22г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 19.12-25.12.22г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 19.12-25.12.22г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 19.12-25.12.22г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 19.12-25.12.22г. Зодия Риби

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *